inka

inka

Höst!

BloggenPosted by Ingrid Sat, Oct 11 2008 22:16:36

Yepp... even in the south...

Härliga höst är här!
Underbart väder (om man bortser från vattnet ovanifrån som kommer lite då och då), skogspromenader, å så lite svamp!

Gambler växer! och växer... Aldrig still och aldrig rädd!
När vi kom hem med Hrizla blev vi förundrade över hur lite hon sov, och hur mycket bus hon hittade på... Nu har vi hittat hennes tvilling!
Han är dock för liten för att lägga ner stängsel och dra på egna äventyr, men något säger mig att han tillhör skaran som kommer låta oss veta vart vi har våra svaga delar i staket och grindar. Han har ju en superbra lärare!
Blog Image

Full fart framåt!

Mina husprojekt tar sig framåt, ett i sänder... trädgården är snart höststädad, äpplen är plockade, och annat smått och gott är på väg!
Bland annat ska den hemska knallröda färgen i sovrummet bort... Köket ska få nytt liv, och ja.... som sagt... projekt finns det gott om...
Så den som känner att de inte har något att göra hemma en helg, vill ha lite hemmalagad mat och fika, mot att hålla hammare, såg och allt va verktyg som kan behövas... Välkomna!

Hundarna och katterna har bott in sig, dock kan inte Hrizla förlika sig med vindstrappan de gånger denna fälls ner... Den måste skällas ut, och kontrolleras varje gång! Det kan ju vara så att vi har tomtar eller troll där uppe som använder trappan...smiley

Blog Image

Hrizla, kollar in hästarna på andra sidan åkern!

Blog Image

Även Häxan har lyckats fastna på en icke suddig bild... här uppe i svampskogen...
tyvärr hittade vi inte så mycket svamp, och av det vi hittade ville en liten man vid namn Gambler äta upp det vi försökte samla in!

Blog Image

Vår alldeles egen svampmarodör... kanske han kan få bli vår nya kantarellhund!
Kanske, han måste nog först lära sig att inte ! trampa ner den, äta upp den, eller springa iväg med våra svampar!

Tid och träning....

  • Comments(0)//inka.b-corner.se/#post73